Japan MD Fanclub
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

forum pentru fanii japoniei, animeurilor si j-music din republica moldova.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

fan meetingurile

In jos 
+5
yume_no_hime
Akaete
LostAngel
lovinaoi
happy_berry
9 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
lovinaoi

lovinaoi

Data de înscriere : 06/06/2008
Varsta : 31
Localizare : japaan....

fan meetingurile - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeMar Sept 09, 2008 12:38 pm

evil smile si teai dezamagit k nus toate la fel.. si k nu le poti avea pe toate..nne? ,, ce cruda e viata,,nu?? cantstoplaughting deeh.. fiziologic suntem toate la fel..XD
deeh...
dak sincer... dak ar fi sa stringem 20 pers... ar fi cam greu sa fim uniti... asta necesita efort.. yo de ex mam straduit sa vb cu toti de odata:)... iar 20 deodata kam greu..nne?
anyway...cred k ar iesi reusit cu 20..dak neam cunoaste mai bine.. dar nu toti noi.. sau ma rog.. noi 10 deja ne cunoashtem.. shi altii 10 noi.. nar fi tot aceeashi..ar fi bine sa fim toti 20 cunoscuti asha cum sintem noi acu... girl nu?

si alex.. ink o intrebare... prin ce sintem diferite???dak nu e secret.... k nu sintem fane TH, si nu birfim despre moda, si TH.,...dar birfim despre gazette??? moahaha da... corect..sa birfesti despre gazette e ALTFEL...
ok.. nu mio lua in nume de rau..dak ceva din ceamm scris nu a convenit.. am o disp stranie.. teeth frozen
Sus In jos
Zabuza

Zabuza

Data de înscriere : 07/05/2008
Localizare : Undeva unde e bine si frumos

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeMar Sept 09, 2008 12:59 pm

asta e plusul vostru! traiti mai vesel! nu birfiti despre moda! doar va distrati! asta imi place!
Sus In jos
Akaete
Admin
Akaete

Data de înscriere : 23/05/2008
Localizare : Somewhere in imaginary world...

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeMar Sept 09, 2008 1:08 pm

Hehehe....fetelor....sa nu dezamagim oamenii....sa incepem sa ascultam TH shi britney spears shi sa fim hlamurnie!...lol.....eu personal prefer sa mor....

shi pot sa zik ca neam distrat asa pentru ca ne cunoastem.....adik,e mai greu sa te distrezi cu cineva pe care nul cunoshti....nu?
Sus In jos
yume_no_hime

yume_no_hime

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 10, 2008 5:23 am

is de acord k tovarasa aka, eu glamour nu ma fac ca am fost azi la scoala in pantofi si imi vine sa dau k unul in cap la
Sus In jos
LostAngel

LostAngel

Data de înscriere : 11/05/2008
Localizare : Chisinau

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 10, 2008 6:23 am

depressed rain onegai desu voi aici povestiti asa de bine incit imi vine sa-i trag lui varmea in cap ca a venit XP
Sus In jos
lovinaoi

lovinaoi

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 10, 2008 10:56 am

off.. XDDD cui in cap sai dai yume cu pantofu?? pantofii aia is super..treb sa shtoo cum sa te imbraci k sa nu fii hlamur...XDD
LOL cantstoplaughting iak bun cuvint..k in urss TOVARASHA AKA...XDDDD hahaha...

deh.. kiar a fost superbine.. mie azi asha imi era ciuda k nam putut sa vin.T_____T
faceam proiectu si ma gindeam k mai bine er ain centru,,T___T... deh.. macar alinare buna.,,, k gazetta- proiect despre germania... a eshit superbine.. intocmai cum vrut yo..NEGRU-TOSU.SI GRI... se reda tot dezastru de dupa prim raz mond..sorry de off... si k sa nu fie off mai zik odata,,a fost very very cool la meeting,..:p
Sus In jos
Lynn

Lynn

Varsta : 33
Localizare : It's secret

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 10, 2008 12:20 pm

acum ca mi-am reparat compu pot sa spun si eu ceva Very Happy meetingu a fost foarte placut..... e tare bine ca avem interese comune care ne unesc peace ...... dumi, daca a esit gazeta bine inseamna k nu ti-ai irosit timpu in zadar (+japonia a fost aliata cu germania in al doilea mondial evil smile )

P.S daca nu imi repar ICQul inebunesc @_@
Sus In jos
yume_no_hime

yume_no_hime

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 4:56 am

nui nimik pina la urma il faci tu,
dumi noi k lynn am imblat la o gramada de librarii si am cautat carte de istorie,

meetingul a fost foarte interesant ....noi ne intelegem foare bine pentruca avem preferinte comune

off.pantofii imi plac si mie....sunt pe placul meu tare frumosi numai ca este greu de mers intrinsii...nu stiu care mia spus ca seaman k ghete
Sus In jos
Zabuza

Zabuza

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 5:29 am

gg! teme plictisitoare despre pantofi!
Sus In jos
Akaete
Admin
Akaete

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 5:36 am

aga....chiar k doesn`t hear ....tatzi pantofii din lume sux angel

kstati....knd facem urmtoru meeting?
Sus In jos
Lynn

Lynn

Varsta : 33
Localizare : It's secret

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 5:41 am

oricind.....numa nu lunea & miercurea..... girl
Sus In jos
LostAngel

LostAngel

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 7:21 am

Cit mai curind XD sa pot veni si eu tenshi
Sus In jos
yume_no_hime

yume_no_hime

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 7:37 am

repede , sper sa nu ma duk la tara, k la a mei lia venit ideea minunata sa ma ia la tara cind se duc

eu propun intro duminica, pentruca suntem mai liberi
Sus In jos
LostAngel

LostAngel

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 8:13 am

mai eram sa uit...numai nu weekwndul urmator ca plec la tara sa string poama depressed
Sus In jos
yume_no_hime

yume_no_hime

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 9:53 am

da eu trebuie sa plec peste 2 saptamini sa string poama, dar cred ca no sa ma duk
Sus In jos
Zabuza

Zabuza

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 10:19 am

numai eu sunt mereu liber!
Sus In jos
Akaete
Admin
Akaete

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 10:27 am

eu tot is libera....

karochi...propun sambata sau duminica asta angel ....sau weekendul urmator :nosu: onother no komento
Sus In jos
yume_no_hime

yume_no_hime

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 11:19 am

pentru mine este ok, dar cred cai mai bine duminica
Sus In jos
lovinaoi

lovinaoi

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 11:36 am

nusuh.. dak sincer kiar nush.. ori k la mine minteai tulbure acu... scriu miine .. mink -da...miine am sa shtiu mai concret...
Sus In jos
LostAngel

LostAngel

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeVin Sept 12, 2008 6:20 am

pai daca weekendul acesta trebuie de gindit....eu pot duminica,dar depinde la ce ora,ca trebuie sa ma duc sa-mi cumpar ghete,ca pe celelalte le-am trimis in rai *_*
Sus In jos
yume_no_hime

yume_no_hime

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeVin Sept 12, 2008 6:48 am

bine ca nu in iad, dak ar fi sa ne gindim la ora cred ca cam tot pe la 3
Sus In jos
LostAngel

LostAngel

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeVin Sept 12, 2008 7:37 am

Very Happy lasa ca merita sa se duca in rai Smile
eu nu sunt contra ora trei
Sus In jos
yume_no_hime

yume_no_hime

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeVin Sept 12, 2008 7:43 am

pai sa vedem ce zic ceilalti
Sus In jos
Dark Light

Dark Light

Data de înscriere : 25/06/2008
Varsta : 32
Localizare : Dying in my soul

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeVin Sept 12, 2008 7:45 am

Da' s-a gindit cineva unde se face? Eu sunt de acord cu ora trei, dar trebuie sa stim unde, k n-o sa iasa fiecare in fata casei lui asteptindu-i pe restul
Sus In jos
yume_no_hime

yume_no_hime

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitimeVin Sept 12, 2008 7:56 am

pai ne intilnim ca de obicei la stefan, eu cred ca este bine asa
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: fan meetingurile   fan meetingurile - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

fan meetingurile
Sus 
Pagina 8 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Japan MD Fanclub :: Fan Zone :: Fan Meetings-
Mergi direct la: