| Amane Misa from Death Note cosplay | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
emiko_jrock
Mesaje : 62 Data de înscriere : 14/05/2008 Localizare : Kai is LoVe
| Subiect: Amane Misa from Death Note cosplay Mier Mai 14, 2008 8:56 am | |
| | |
|
| |
KaYoKo <3 RyuZaKi
Mesaje : 79 Data de înscriere : 08/05/2008 Localizare : Hell Stations 666-NyaPPy World ♥__♥
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Mier Mai 14, 2008 9:56 am | |
| *0*... ,maaahhh.. ce swwwwweeeeet e!!! O_o..
| |
|
| |
Senbonzakura
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Dum Mai 18, 2008 11:01 am | |
| :cool: da ce tare mai seamana! ps: as vrea si eu asa un carnet ca la dinsa! (in prima poza) | |
|
| |
Alic3
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Lun Mai 19, 2008 10:20 am | |
| puah...kiar kai dragutza...mult mai dragutza dekat cea din anime(pe kare eu o detest) ... | |
|
| |
KaYoKo <3 RyuZaKi
Mesaje : 79 Data de înscriere : 08/05/2008 Localizare : Hell Stations 666-NyaPPy World ♥__♥
| |
| |
Akaete Admin
Mesaje : 1575 Data de înscriere : 23/05/2008 Localizare : Somewhere in imaginary world...
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Sam Mai 24, 2008 2:57 am | |
| Hmpf...cred k stiu si d unde is luate pozeele...dar nu's chiar sigura... Tipa din poza 2,4,5,7 si 8 ii Sayaka de pe hi5...cel putin tipa aia se da ca pozele is a ei...si parul vad k ii peruca,dar,again,nu's sigura >_< Iar ea e dragutza...hainele imi plac | |
|
| |
emiko_jrock
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Sam Mai 24, 2008 6:16 am | |
| omfg...tipa asta nu e de pe hi5,faces sau nu mai stiu ce site idiot...una dintre cosplayeri este amane misa din film,iar celelalte nu cred ca sunt de pe hi5...si sunt fete diferite ppl... | |
|
| |
Akaete Admin
Mesaje : 1575 Data de înscriere : 23/05/2008 Localizare : Somewhere in imaginary world...
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Sam Mai 24, 2008 6:34 am | |
| | |
|
| |
emiko_jrock
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Sam Mai 24, 2008 12:58 pm | |
| am intzeles eu ca e hi5 in varianta world...nu pt romani sau turci sau indieni... ) e adevarat ca fata asta de pe hi5 seamana cu cospley misa ca doua picaturi de apa si pare a fi ea...dar in acest caz,ar insemna ca ea este o asian gurl din romania,atat de talentata la cosplay o_O destul de greu de crezut,da who knows....poate sa fie si ea,desi eu nu prea cred,probabil ca daca as vbi cu ea si s-ar arata pe webcam as mai putea zice 100 % ca e ea,insa,acum I'm not sure...in orice caz,ceva mi se pare cam ciudat aici...descrierea ei e cam...doknow....wierd,nu stie decat o brocken english f falsa,si neahh...faza cu nascutul in romania e chiar funny...kOnnIcHi wA ♥♥ ^^! Watashi wa Sayaka-chan Hiruzumi[春野サクラ] ♥♥♥♥ 春野 サクラ, ^ ^... I was borned on 29 May in Timisoara but actually I live in Kawasaky[Japon] !!!I'm a very friendly and elangance ... I have many friends ... and of course rivals !! ^ ^ ... I has never spoken To anyone before.All that I've done its grund,point and scream.I am considered o very shy person .Even thought that I am physically younger I am far more mature, from the way I dresses,from my politeness to my tastes .... !!! I also trying to convince my friends to be more ladys ;"A Lady should really be more elegant." .... ^o^ ♥♥♥♥ . ♥♥♥ !!!♥♥♥ Likes: ♥[Chocolate][=P~].. [:*]... ♥[lolipops] [:X] ♥[Ice Cream] yummi[ ] ♥COLOR:momo-iro;kuro;kin-iro;shiro;murasaki-iro ♥SHIMAI:[Ayume][little angel][Asuka][deyutza][Kibi]taiski [:X][:X}[:X] ♥NUMBER:3;5;9 ♥DRINK:milshake;sake ♥PHRASE:"never let go your dreams" ♥MUSIC ♥MY CITY [8-| ♥SLEEPING ♥EXCURSION ♥LAUGHING ♥loyal friends Dislikes: ♥IN GENERAL........nothing [Good that's my story] Sa..Ya ..Ka ... chan u_u ~ ~ ~ mata ne♥ ♥~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♥ u_u ~ ~ ~ ♥I hope you like my profile and give me a little comment* ^_^´¨) ^ ^... ~Bye Bye Intzeleg ca vrea sa para,sau este,fff cute,kawaii si sweet...da,oricum mi se pare odd o_O poate am eu ceva...nush...nus convinsa,desi,tnx akaete pt ca miai dat linkul de pe hi5...you are sweet for doing this ^_^ | |
|
| |
emiko_jrock
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Sam Mai 24, 2008 1:03 pm | |
| am descoperit acum ceva tareee interesant...cum naiba o jap girl,care mai face cosplay,traieshte in japonia si (?) are nume japonez poate sashi puna linku la profil "http://lavinitza-alexis.hi5.com"?=)))))))))))) | |
|
| |
emiko_jrock
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Sam Mai 24, 2008 1:07 pm | |
| daca sincer,dupa ce am vzut toate albumele ei,chiar nu mai cred ca e intr-adevar ea...sunt sigura ca nu e ea,albumu ala cu "school day"...care school day fato???e la fel un cosplay...si in majoritatea pozelor are wiguri diferite...mdea...interesant profil...toat epozele astea le-am gasit si pe hi5,la un alt profil,mai demult(am uitat numele...daca mi-l amintesc vil spun),si pe photobucket,si pe cosplay.com si pe o gramada alte siteuri,unde toti spun ca ei sunt fata din poza..pana si pe faces au ajuns pozele alea =))) | |
|
| |
emiko_jrock
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Sam Mai 24, 2008 1:24 pm | |
| | |
|
| |
Akaete Admin
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Dum Mai 25, 2008 3:46 am | |
| Da eu nu cred k aia e ea -________- adik aia dp hi5.E o tampita din romania care incearca pe cineva sa fraiereasca.Toate pozele din albume (sigura 97%) is facute la photo shootinguri,ca de n'ar fi,nu ar fi atat de perfecte.Tipa aia e cosplay la mai multe fete din animeuri,din cate imi dau seama,e un star(poate underground O.o) sau model chinez/japonez/thailandez,dar ma inclin spre japonez.Iar aia dp hi5 a furat de undeva pozele si le-a pus prin albume. Cand ii face cosplay Misei tot e la photoshooting. Iar Misa din film e sweet.Ma bucur k n-au pus-o blonda,chiar mult.In Japonia fete blonde nu exista ^_^.Si cosplay-ul chiar imi place,e cat de cat natural fotografiat . (shi prostii am scris mai sus? O.o) | |
|
| |
emiko_jrock
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Dum Mai 25, 2008 8:01 am | |
| ms mult akaete pt ca iti place cosplayul pus de mine ^_^(nu ca as avea vreun mare merit...da ma rog)...srry pt unele prostii spuse de mine,eu ma enervez foarte foarte repede...anyway,si eu cred la fel ca aia din romania nu e fata aia din cosplay,se cunoaste de la o poshta ca nu ar ecum sa fie ea...ce naiba "http:/lavinitza-alexutza.hi5.com|" sau cum o fi ea...o_O eu cred ca fata din cosplay nu are 14 ani,desi japii par mai mici,fata aia se vede sigur ca are intre 18-25 ani,si pozele sunt la photoshootinguri si sunt facute majoritatea profesional,so...nu are cum sa fie ea | |
|
| |
KaYoKo <3 RyuZaKi
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay Joi Mai 29, 2008 8:02 am | |
| dahh..shi nu ar purta "avinitza-alexutza" ._________. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay | |
| |
|
| |
| Amane Misa from Death Note cosplay | |
|