Japan MD Fanclub
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

forum pentru fanii japoniei, animeurilor si j-music din republica moldova.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Amane Misa from Death Note cosplay

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
emiko_jrock

emiko_jrock

Data de înscriere : 14/05/2008
Localizare : Kai is LoVe

Amane Misa from Death Note cosplay Empty
MesajSubiect: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeMier Mai 14, 2008 8:56 am

Amane Misa cosplay ^_^:so cuuuuuute:
Amane Misa from Death Note cosplay MisaCosplay1

Amane Misa from Death Note cosplay Misa

Amane Misa from Death Note cosplay Misa-7

Amane Misa from Death Note cosplay Misamisa3

Amane Misa from Death Note cosplay Cosplay5

Amane Misa from Death Note cosplay Misa_misa_Cosplay_006_by_TenshiKoyu
Sus In jos
KaYoKo <3 RyuZaKi

KaYoKo <3 RyuZaKi

Data de înscriere : 08/05/2008
Localizare : Hell Stations 666-NyaPPy World ♥__♥

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeMier Mai 14, 2008 9:56 am

*0*... ,maaahhh.. ce swwwwweeeeet e!!! O_o..
Sus In jos
http://www.tokiohotelinfinity.myforum.ro
Senbonzakura

Senbonzakura

Data de înscriere : 18/05/2008
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeDum Mai 18, 2008 11:01 am

:cool: da ce tare mai seamana!

ps: as vrea si eu asa un carnet ca la dinsa! (in prima poza) study kira
Sus In jos
Alic3

Alic3

Data de înscriere : 19/05/2008

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeLun Mai 19, 2008 10:20 am

puah...kiar kai dragutza...mult mai dragutza dekat cea din anime(pe kare eu o detest) Neutral ...
Sus In jos
KaYoKo <3 RyuZaKi

KaYoKo <3 RyuZaKi

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeLun Mai 19, 2008 10:39 am

In anime nu e kiar dragutza.. asta din poza shi din Death Note Movie sunt dragutze shi mumoase

really seamana..

ohh..cn nu vrea un Death Note..dar ADEVARAt!! Twisted Evil
Sus In jos
Akaete
Admin
Akaete

Data de înscriere : 23/05/2008
Localizare : Somewhere in imaginary world...

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeSam Mai 24, 2008 2:57 am

Hmpf...cred k stiu si d unde is luate pozeele...dar nu's chiar sigura...
Tipa din poza 2,4,5,7 si 8 ii Sayaka de pe hi5...cel putin tipa aia se da ca pozele is a ei...si parul vad k ii peruca,dar,again,nu's sigura >_<
Iar ea e dragutza...hainele imi plac
Sus In jos
emiko_jrock

emiko_jrock

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeSam Mai 24, 2008 6:16 am

omfg...tipa asta nu e de pe hi5,faces sau nu mai stiu ce site idiot...una dintre cosplayeri este amane misa din film,iar celelalte nu cred ca sunt de pe hi5...si sunt fete diferite ppl...
Sus In jos
Akaete
Admin
Akaete

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeSam Mai 24, 2008 6:34 am

1.Hi5 nu e doar p/u moldoveni/romani,ci pt toata lumea p/u dumnezeu.Am zis k ea e tipa care se da pe hi5 nu stiu cum bla bla...si ziceam eu de pozele astea:
Amane Misa from Death Note cosplay Misa-7
Amane Misa from Death Note cosplay Cosplay5
Amane Misa from Death Note cosplay Misa_misa_Cosplay_006_by_TenshiKoyu

si despre acest profil de hi5:
http://hi5.com/friend/174730745--%2B%2B%25C3%2582%25C2%25B0%25C3%2582%25C2%25BASayaka%2B%25C3%2582%25C2%25BA%25C3%2582%25C2%25B0%2B--Profile-html
Faceti comparatia intre pozele ei si pozele de mai sus...
na albumele:
http://hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=186581250&ownerId=174730745
http://hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=173324417&ownerId=174730745
fetzele seamana,si nu puteti nega asta Very Happy
si sorry de offtopic
Sus In jos
emiko_jrock

emiko_jrock

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeSam Mai 24, 2008 12:58 pm

am intzeles eu ca e hi5 in varianta world...nu pt romani sau turci sau indieni...Smile) e adevarat ca fata asta de pe hi5 seamana cu cospley misa ca doua picaturi de apa si pare a fi ea...dar in acest caz,ar insemna ca ea este o asian gurl din romania,atat de talentata la cosplay o_O destul de greu de crezut,da who knows....poate sa fie si ea,desi eu nu prea cred,probabil ca daca as vbi cu ea si s-ar arata pe webcam as mai putea zice 100 % ca e ea,insa,acum I'm not sure...in orice caz,ceva mi se pare cam ciudat aici...descrierea ei e cam...doknow....wierd,nu stie decat o brocken english f falsa,si neahh...faza cu nascutul in romania e chiar funny...kOnnIcHi wA ♥♥ ^^! Watashi wa Sayaka-chan Hiruzumi[春野サクラ] ♥♥♥♥ 春野 サクラ, ^ ^... I was borned on 29 May in Timisoara but actually I live in Kawasaky[Japon] !!!I'm a very friendly and elangance ... I have many friends ... and of course rivals !! ^ ^ ... I has never spoken To anyone before.All that I've done its grund,point and scream.I am considered o very shy person .Even thought that I am physically younger I am far more mature, from the way I dresses,from my politeness to my tastes .... !!! I also trying to convince my friends to be more ladys ;"A Lady should really be more elegant." .... ^o^ ♥♥♥♥ . ♥♥♥ !!!♥♥♥
♥[lolipops] [:X]
♥[Ice Cream] yummi[Very Happy]
♥COLOR:momo-iro;kuro;kin-iro;shiro;murasaki-iro
♥SHIMAI:[Ayume][little angel][Asuka][deyutza][Kibi]taiski [:X][:X}[:X]
♥NUMBER:3;5;9
♥DRINK:milshake;sake
♥PHRASE:"never let go your dreams"
♥MUSIC
♥MY CITY [8-|
♥SLEEPING
♥EXCURSION
♥LAUGHING
♥loyal friends
Dislikes:
♥IN GENERAL........nothing

[Good that's my story] Sa..Ya ..Ka ... chan u_u ~ ~ ~ mata ne♥ ♥~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♥
u_u ~ ~ ~ ♥I hope you like my profile and give me a little comment* ^_^´¨) ^ ^...
~Bye Bye
Intzeleg ca vrea sa para,sau este,fff cute,kawaii si sweet...da,oricum mi se pare odd o_O poate am eu ceva...nush...nus convinsa,desi,tnx akaete pt ca miai dat linkul de pe hi5...you are sweet for doing this ^_^
Sus In jos
emiko_jrock

emiko_jrock

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeSam Mai 24, 2008 1:03 pm

am descoperit acum ceva tareee interesant...cum naiba o jap girl,care mai face cosplay,traieshte in japonia si (?) are nume japonez poate sashi puna linku la profil "http://lavinitza-alexis.hi5.com"?=))))))))))))
Sus In jos
emiko_jrock

emiko_jrock

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeSam Mai 24, 2008 1:07 pm

daca sincer,dupa ce am vzut toate albumele ei,chiar nu mai cred ca e intr-adevar ea...sunt sigura ca nu e ea,albumu ala cu "school day"...care school day fato???e la fel un cosplay...si in majoritatea pozelor are wiguri diferite...mdea...interesant profil...toat epozele astea le-am gasit si pe hi5,la un alt profil,mai demult(am uitat numele...daca mi-l amintesc vil spun),si pe photobucket,si pe cosplay.com si pe o gramada alte siteuri,unde toti spun ca ei sunt fata din poza..pana si pe faces au ajuns pozele alea =)))
Sus In jos
emiko_jrock

emiko_jrock

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeSam Mai 24, 2008 1:24 pm

Amane Misa din film: (nu e cel mai kawaii cosplay dupa parerea mea,dar merge,orice cosplay misa pe care lam vazut e cel putin sweet ^_^)
Amane Misa from Death Note cosplay Misacosplay1
Amane Misa from Death Note cosplay 132668
Amane Misa from Death Note cosplay Misa2
Amane Misa from Death Note cosplay 360x250_deathnote2_4
Amane Misa from Death Note cosplay Erikatoda
Sus In jos
Akaete
Admin
Akaete

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeDum Mai 25, 2008 3:46 am

Da eu nu cred k aia e ea -________- adik aia dp hi5.E o tampita din romania care incearca pe cineva sa fraiereasca.Toate pozele din albume (sigura 97%) is facute la photo shootinguri,ca de n'ar fi,nu ar fi atat de perfecte.Tipa aia e cosplay la mai multe fete din animeuri,din cate imi dau seama,e un star(poate underground O.o) sau model chinez/japonez/thailandez,dar ma inclin spre japonez.Iar aia dp hi5 a furat de undeva pozele si le-a pus prin albume.
Cand ii face cosplay Misei tot e la photoshooting.
Iar Misa din film e sweet.Ma bucur k n-au pus-o blonda,chiar mult.In Japonia fete blonde nu exista ^_^.Si cosplay-ul chiar imi place,e cat de cat natural fotografiat .
(shi prostii am scris mai sus? O.o)
Sus In jos
emiko_jrock

emiko_jrock

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeDum Mai 25, 2008 8:01 am

ms mult akaete pt ca iti place cosplayul pus de mine ^_^(nu ca as avea vreun mare merit...da ma rog)...srry pt unele prostii spuse de mine,eu ma enervez foarte foarte repede...anyway,si eu cred la fel ca aia din romania nu e fata aia din cosplay,se cunoaste de la o poshta ca nu ar ecum sa fie ea...ce naiba "http:/lavinitza-alexutza.hi5.com|" sau cum o fi ea...o_O eu cred ca fata din cosplay nu are 14 ani,desi japii par mai mici,fata aia se vede sigur ca are intre 18-25 ani,si pozele sunt la photoshootinguri si sunt facute majoritatea profesional,so...nu are cum sa fie ea Wink
Sus In jos
KaYoKo <3 RyuZaKi

KaYoKo <3 RyuZaKi

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitimeJoi Mai 29, 2008 8:02 am

dahh..shi nu ar purta "avinitza-alexutza" ._________.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Amane Misa from Death Note cosplay   Amane Misa from Death Note cosplay Icon_minitime

Sus In jos

Amane Misa from Death Note cosplay
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Light from Death Note cosplay
» Bleach cosplay
» Sakura Haruno from Naruto cosplay
» The gazette cosplay
» Loveless cosplay

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum