| sorry pt topic.. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
lovinaoi
Mesaje : 1359 Data de înscriere : 06/06/2008 Varsta : 31 Localizare : japaan....
| Subiect: sorry pt topic.. Joi Iun 26, 2008 4:20 am | |
| | |
|
| |
Dark Light
Mesaje : 157 Data de înscriere : 25/06/2008 Varsta : 32 Localizare : Dying in my soul
| Subiect: Re: sorry pt topic.. Joi Iun 26, 2008 4:31 am | |
| lovinaoi
Nu cred k are topicul ceva cu forumul, mai degraba forumul nu are ceva unde sa putem vorbi despre lucruri ma casual, dar, in fine... Nu cred k cel care a facut-o este chiar atit de destept, mai ales k astfel de scrisut=ri de multe ori strica reputatia acelei trupe care a fost scrisa pe un perete. mai degraba faci flyere pe care sa le imprastii prin oras dekit sa te apuci sa desenezi pe pereti. In plus, cine va intelege ce e asta? Orice n-ar fi, oamenii nu vor atrage atentia. In varianta cu flyer-ele mai adaogi ceva infoermatie, dar pe perete scrii kiteva litere si gata, nimeni nu itelege ce ai vrut sa spui. Asa ceva e pur si simplu un act sau de prostie sau de degradare ( personal am vazut oamenii care scriau pe pereti numele trupelor pentru a le injosi). Asa k aces tip de actiuni este cam nu la locul lor. | |
|
| |
Akaete Admin
Mesaje : 1575 Data de înscriere : 23/05/2008 Localizare : Somewhere in imaginary world...
| Subiect: Re: sorry pt topic.. Joi Iun 26, 2008 7:49 am | |
| Imi pare rau sa zik ceva pentru care risc sa primesc cu o piatra in cap,dar...KAI e un nume ft popular...shi asta nu inseamna k sa avut in vedere de Kai din Gazette,cert e ca e un nume japonez,dar nu cred k e numaidecat ACEL Kai.. Anyway,nu vad nimic ataaaat de criminal cadesenatu' pe peretzi...shi nu cred k e doar un actde degradare,idiotzenie saudis stuff...sepoate sa fie shi un act de plictiseala.In plus,dnimeni din noi nu cred k il cunoaste pe acel om ce a scris-o... OffTopic:Pe bulevardul MOSCOVEI?!Vreau shi yooooo...... | |
|
| |
lovinaoi
Mesaje : 1359 Data de înscriere : 06/06/2008 Varsta : 31 Localizare : japaan....
| Subiect: heey Joi Iun 26, 2008 7:56 am | |
| dark light take it easy,,,, de ce eshti asha de pesimista... la urma urmei..dak ai scris numai numele -nu inseamna k e ceva de rau..shi da e drept k poate nime no sa shtie cine e cu numele ala scris.. unii nici nau sa shtie k e nume.... dar yo dak sincer mam simtit fericita,stiind k mai sunt oameni kare le place gazetto....shi cum mam gindit k nu poate sa fie cineva de pe forum... am fost shi mai bucuroasa ,pt k mam gindit k mai sunt shi altii.... ai dreptate , numele kai este foarte des folosit...dar nu la noi.... sa recunoashtem.... k unii nau idee makar k exista asha nume... iak ash.... yo am fost asha happy.. mam gindit ko sa fiti shi voi.. da voooi..asha pesimiste... | |
|
| |
lovinaoi
| Subiect: uu Joi Iun 26, 2008 7:57 am | |
| cit despre flayere,k uitasem... shtiti ce fac yo de obicei cu flayerele..dak le gasesc neinteresante.lucru ce poate sa se intimple shi cu cele dspre trupa....yo le arunc..sau dak le gasesc interesante,le pastrez cu gindu sa apelez la ele..dar uit de ele..shimi amintesc.,sau le gasesc prin casa aruncate.,,dupa multa vreme.. dup care tot la gunoi ajung..asha k varianta asta tot nu e bune.. e prea pt oameni civilizati.. noi avem putini de ashtea in MD... | |
|
| |
Akaete Admin
Mesaje : 1575 Data de înscriere : 23/05/2008 Localizare : Somewhere in imaginary world...
| Subiect: Re: sorry pt topic.. Joi Iun 26, 2008 8:37 am | |
| off:dincate imi dau sema Dark Light e pesimist,nu pesimistA...nu? Nici je nu's pesimista,dak as vedea asa ceva m-as bucura k in genere e un nume japonez p acolo scris | |
|
| |
lovinaoi
| Subiect: :) Joi Iun 26, 2008 9:03 am | |
| ok..am facut o greseala de exprimare ,imi cer scuze dark light: pesimist... akaete..... off... nu intelegeti ce vreau yo sa spun,shi basta.. ladna.... poate intro zi. veti intelege.... | |
|
| |
Akaete Admin
| Subiect: Re: sorry pt topic.. Joi Iun 26, 2008 9:27 am | |
| Da am intzeles eu,am inteleg...te-ai simtit fericita p/u k mai sunt shi altzii oameni carora le place gazette Iar eu am zis k nu e neaprat despre Kai vorba,shi m-as simtzi fericita p/u k mai sunt oameni care au ceva cu japonia...saucevade genu O_o | |
|
| |
lovinaoi
| Subiect: ww Joi Iun 26, 2008 9:43 am | |
| atunci e ok.,... | |
|
| |
yume_no_hime
| Subiect: Re: sorry pt topic.. Mier Iul 23, 2008 5:28 am | |
| voi niciodata nu va intelegeti? lovinaoi dak vrei sa vezi k lumea iubest gazzete vino la mine si scriem peun perete toate numele de trupe pe care le stim, asa toate lumea este happy | |
|
| |
lovinaoi
| Subiect: Re: sorry pt topic.. Joi Iul 24, 2008 4:22 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: sorry pt topic.. | |
| |
|
| |
| sorry pt topic.. | |
|