Japan MD Fanclub
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

forum pentru fanii japoniei, animeurilor si j-music din republica moldova.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

sorry pt topic..

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
lovinaoi

lovinaoi

Data de înscriere : 06/06/2008
Varsta : 31
Localizare : japaan....

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: sorry pt topic..   sorry pt topic.. Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 4:20 am

pikachu sorry pt asha topic.. da nu ma pot abtine sa nuntreb,,, mergeam ieri pe bulevardul moscovei.... shi trecind pe linga un gar de carton,dupa care cred k se contruia ceva..... am vazut k pe gard scria mare shi frumo.. nu altceva decit: KAI.... YO AM RAMAS SOCATA.... pot sa shtiu dak a facut asta cineva de pe forum..kiar mii interesant...
sunt asha mindra de cel care a facutooo....las sa shtie lumea de kai,gazette, jrock,,, ledy ledy hy there
Sus In jos
Dark Light

Dark Light

Data de înscriere : 25/06/2008
Varsta : 32
Localizare : Dying in my soul

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: Re: sorry pt topic..   sorry pt topic.. Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 4:31 am

lovinaoi

Nu cred k are topicul ceva cu forumul, mai degraba forumul nu are ceva unde sa putem vorbi despre lucruri ma casual, dar, in fine... Nu cred k cel care a facut-o este chiar atit de destept, mai ales k astfel de scrisut=ri de multe ori strica reputatia acelei trupe care a fost scrisa pe un perete. mai degraba faci flyere pe care sa le imprastii prin oras dekit sa te apuci sa desenezi pe pereti. In plus, cine va intelege ce e asta? Orice n-ar fi, oamenii nu vor atrage atentia. In varianta cu flyer-ele mai adaogi ceva infoermatie, dar pe perete scrii kiteva litere si gata, nimeni nu itelege ce ai vrut sa spui. Asa ceva e pur si simplu un act sau de prostie sau de degradare ( personal am vazut oamenii care scriau pe pereti numele trupelor pentru a le injosi). Asa k aces tip de actiuni este cam nu la locul lor.
Sus In jos
Akaete
Admin
Akaete

Data de înscriere : 23/05/2008
Localizare : Somewhere in imaginary world...

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: Re: sorry pt topic..   sorry pt topic.. Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 7:49 am

Imi pare rau sa zik ceva pentru care risc sa primesc cu o piatra in cap,dar...KAI e un nume ft popular...shi asta nu inseamna k sa avut in vedere de Kai din Gazette,cert e ca e un nume japonez,dar nu cred k e numaidecat ACEL Kai..
Anyway,nu vad nimic ataaaat de criminal cadesenatu' pe peretzi...shi nu cred k e doar un actde degradare,idiotzenie saudis stuff...sepoate sa fie shi un act de plictiseala.In plus,dnimeni din noi nu cred k il cunoaste pe acel om ce a scris-o...
OffTopic:Pe bulevardul MOSCOVEI?!Vreau shi yooooo......
Sus In jos
lovinaoi

lovinaoi

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: heey   sorry pt topic.. Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 7:56 am

dark light take it easy,,,,
de ce eshti asha de pesimista... la urma urmei..dak ai scris numai numele -nu inseamna k e ceva de rau..shi da e drept k poate nime no sa shtie cine e cu numele ala scris.. unii nici nau sa shtie k e nume.... dar yo dak sincer mam simtit fericita,stiind k mai sunt oameni kare le place gazetto....shi cum mam gindit k nu poate sa fie cineva de pe forum... am fost shi mai bucuroasa ,pt k mam gindit k mai sunt shi altii....
ai dreptate , numele kai este foarte des folosit...dar nu la noi.... sa recunoashtem.... k unii nau idee makar k exista asha nume...
iak ash.... yo am fost asha happy.. mam gindit ko sa fiti shi voi.. da voooi..asha pesimiste... confust
Sus In jos
lovinaoi

lovinaoi

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: uu   sorry pt topic.. Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 7:57 am

cit despre flayere,k uitasem... shtiti ce fac yo de obicei cu flayerele..dak le gasesc neinteresante.lucru ce poate sa se intimple shi cu cele dspre trupa....yo le arunc..sau dak le gasesc interesante,le pastrez cu gindu sa apelez la ele..dar uit de ele..shimi amintesc.,sau le gasesc prin casa aruncate.,,dupa multa vreme.. dup care tot la gunoi ajung..asha k varianta asta tot nu e bune.. e prea pt oameni civilizati.. noi avem putini de ashtea in MD...
Sus In jos
Akaete
Admin
Akaete

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: Re: sorry pt topic..   sorry pt topic.. Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 8:37 am

off:dincate imi dau sema Dark Light e pesimist,nu pesimistA...nu?
Nici je nu's pesimista,dak as vedea asa ceva m-as bucura k in genere e un nume japonez p acolo scris
lol!
Sus In jos
lovinaoi

lovinaoi

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: :)   sorry pt topic.. Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 9:03 am

ok..am facut o greseala de exprimare ,imi cer scuze dark light: pesimist...
akaete..... off... nu intelegeti ce vreau yo sa spun,shi basta.. No ladna.... poate intro zi. veti intelege.... Suspect Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus In jos
Akaete
Admin
Akaete

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: Re: sorry pt topic..   sorry pt topic.. Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 9:27 am

Da am intzeles eu,am inteleg...te-ai simtit fericita p/u k mai sunt shi altzii oameni carora le place gazette Very Happy
Iar eu am zis k nu e neaprat despre Kai vorba,shi m-as simtzi fericita p/u k mai sunt oameni care au ceva cu japonia...saucevade genu O_o
Sus In jos
lovinaoi

lovinaoi

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: ww   sorry pt topic.. Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 9:43 am

atunci e ok.,... Smile
Sus In jos
yume_no_hime

yume_no_hime

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: Re: sorry pt topic..   sorry pt topic.. Icon_minitimeMier Iul 23, 2008 5:28 am

voi niciodata nu va intelegeti? question question

lovinaoi dak vrei sa vezi k lumea iubest gazzete vino la mine si scriem peun perete toate numele de trupe pe care le stim, asa toate lumea este happy
Sus In jos
lovinaoi

lovinaoi

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: Re: sorry pt topic..   sorry pt topic.. Icon_minitimeJoi Iul 24, 2008 4:22 pm

scratch Suspect I love you defapt noi kam ne intelegem.. park...
hehe,,ce idee.... team zis k pe Stefanika cel micutz au sa se uite toti... rau k e pazit.. k cred k de nu era pazit.se gaseau altele/altii inaintea noastr sa scrie ceva/// :ochelari: hy there
Sus In jos
Continut sponsorizat

sorry pt topic.. Empty
MesajSubiect: Re: sorry pt topic..   sorry pt topic.. Icon_minitime

Sus In jos

sorry pt topic..
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Japan MD Fanclub :: Member Zone :: About us-
Mergi direct la: