forum pentru fanii japoniei, animeurilor si j-music din republica moldova. |
|
| ce planuri de viitor aveti? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
lovinaoi
Mesaje : 1359 Data de înscriere : 06/06/2008 Varsta : 31 Localizare : japaan....
| Subiect: ce planuri de viitor aveti? Dum Iun 15, 2008 6:43 am | |
| ok... ce viitor vreti voi sa aveti...???? hai sa facem asha: NR 1- planuri care nu numaidecit sa fie reale... adik visuri.. ceatzi vrea voi sa vi se indeplineask in viatza asta? NR 2- planuri reale... care e posibil,shi aveti de gind sa le realizatzi?
PS: dupa primele voastre raspunsuri...am sa va scriu shi planurile mele..nne,,, sa vedemm cine e primuuu'!!! :new: :new: | |
| | | Akaete Admin
Mesaje : 1575 Data de înscriere : 23/05/2008 Localizare : Somewhere in imaginary world...
| Subiect: Re: ce planuri de viitor aveti? Dum Iun 15, 2008 7:52 am | |
| Well..... NR1: La ziua mea(26 august) parintzii imi vor face ca cadou o chitara(shi ei o vor face...ii voi pune eu s-o faca...).Din septembrie vreau sa ma duc la o scoala muzicala shi sa invat chitara...Pur si simplu ma atrag de mor chitarele...vreau ft ft mult sa ma invatz sa cant la una shi voi realiza acest lucru.Nu are importnta cat va trebui sa muncesc la el. Tot undeva din septembrie vreau sa-i gasesc in Chisinau cursuri de japoneza...nu vreau ceva de genu unde se vorbeste doar engleza etc...prefer ceva pe care sa o inteleg bine,rusa sau romana...parintzii(tata de fapt) nu se vasfii sa le plateasca(se atarna fatza deasta mai serios ca mn O_o)... Acestea cred ca sunt la moment cele pe care eu VREAU sa le realizez shi pe acre le voi realiza... NR2: Vreau un pierce in buza dar va lua ceva timp so fac pe mama saccepte... In viatza asta vreau sa vizitez 4 tzari:Rusia,Franta,Japonia shi Germania.Si sper ca o voi face. Well....ar mai fi cateva lucruri,dar...maruntzisuri... | |
| | | Lynn
Mesaje : 420 Data de înscriere : 11/05/2008 Varsta : 33 Localizare : It's secret
| Subiect: Re: ce planuri de viitor aveti? Dum Iun 15, 2008 8:21 am | |
| ce viitor vreti voi sa aveti...???? da ca sa vorbim despre planurile mele de viitor reale si ireale cred ca ne trebuie citiva ani sa le discutan pe toate...............!!! NR 1: oK...sa vedem. vreau sa invat normal sa cint la chitara,pian si vocal, sa invat foarte bine japoneza dupa care sa merg in america..... sa-mi fac propria trupa visual kei dupa care sa fac un turneu prin toata lumea, prin japonia deasemenea vreau un turneu cu The GazettE (sa fac cunostinta cu baietii mai ales cu Uruha ................)si alte trupe visual kei ...........................oricum planurile mele de viitor mai putin reale schimba in fiecare zi. NR 2: planuri reale..... am degind sa merg la studii in america.....sa sudiez la facultatea Relatii internationale..........dupa care sa merg in anglia sau in japonia............(la pian ,chitara si japoneza nu renunt!) oricum planuri ireale sau reale..... eu in moldova nu am degind sa ramin!!!!!!... ......am degind sa le realizez pe toatE!!! | |
| | | lovinaoi
Mesaje : 1359 Data de înscriere : 06/06/2008 Varsta : 31 Localizare : japaan....
| Subiect: waaaaa!! Lun Iun 16, 2008 7:42 am | |
| planuri bune avetzi....MIEMI PLAK: hehe.... akaete... am shi yo de gind sami fak piercing in buza...vara asta,chiar....(nici nu vreau sa ma gindesc la reactia lu'tata..lol, cind ma vazut cu piercing in nas, mia zis sami schimb familia:D).... iak,lynn..... yonvatz la pian..... shi,sincer itzi zik... dak nai tragerea asta spre pian.. ai sa te enervezi k nutzi iese nimik..ashai la mine.... pe mine ma trage la altceva in afara de pian.. pianul e prea clasic shi monoton.... acu imi pare rau k nu mam apucat de ghitara kind ma trimitea mama imi ziceA: las k shtiu eu, are satzi plak rocku cind ai sa creshti,shai sa vrei ghitara,invatza la ghitara.... da yo: nu,nu (atuncea asculatm britney spears.)nooo, niciodata in viatza me nam sa asc rock... aga ,,iak natz..o avut dreptate mam me... da iak planurile mele is asha: NR1..... vrau sa shtiu japoneza la perfectie(asta pin cind e vis,,da sper sa fie realitate); ash vrea sa fak parte dintro trupa visual kei,,,si yo,tot,lynn.,, ash vrea sa fak cunoshtintza cu toate trupele mele jrock favorite...ash vrea MAKAR, sa petrec macar o zi intreaga cu gazette,havin' fun.... shi alta zi cu ayabie, havin' fun ,too.. asha ash mai vrea.. eh ma rog.. dreams.. ash vrea sa lucrez in japonia,shi sa traesk.... ash vrea sa fak ceva important pt lume... nu numaidecit sa intru in istorie... dar sa fak ceva BIGGGG , in domeniul in care am sami planuiesk viatza//// ash vrea sa invatz shi yo in USA..... ash vrea sa am propriu lant de magazine visual kei in toata lume..magazine mari....( ma gindesc la asta k ceva real... dar nu p[rea suna real..asha k..ehhh ) NR2.. am de gind sami fak piercing in buza(ah,am zis odata, deabia ashtept)..piercing k la aoi(gazette)... piercingu care deja la scos..soo bad,imi placea cum ii statea.... la sfirsitu verii am de gind sa ma frezez in japanese style... da nu pot sa ma hotarasc cum....poate imi datzi voi vreo idee? plz...chiar plzzzz. ash vrea sa frecventez shi cursurile de japoneze,, pin cind le shtiu doar pe alea de la usm...dar akaete, dak gaseshti cumva ceva cursuri in romana.. ma anuntzi plzzz...(iak dear fi parintii mei mai interesati decit mine sa invayz japoneza..ash fi cea mai bucuroasa de pe pamint ) dar totusi ma atrage mult la cursurile alea de la usm,prin simplu fapt k profii is japonezi..e un avantaj..da mai vedem cum o sa iasa..asta nu e sigur ink.. vreau sanvatz tobele.shi ghitara... la scoala muzicala nu prea vreau.. k shtiu cum e intro scoala muzik,,, imi ajunge,,nu e tipu meu... vad poate gasesc profi individuali,macar la ghitara... am de cind sa terminat scoala shi sa ma duk la colegiu de design,,ala tehnologic.. care sper sal termin cu o slujba... iak aici se numara un plan nu chiar real: sper slujba sa fie din japonia,,eh ,nu prea cred... ... Vreau sa fiu designer cu specialitatea in visual kei, harajuku, oshare kei... anyway... dup colegiu,,ink stau la indoiala nush ce sa fak... ma gindeam la politica...da nu prea am viitor in asta.. asa k ink nushtiu.., ehhhh... da am nishte planuri, kare nu intra in nici o categorie din astea doua... adik sunt OBLIGATORII: NU MOR PINA NU VAD CONCERTELE LIVE A LU the GazettE SHI AYABIE..... NU MOR PINA NUNVATZ MACAR CEVA JAPONEZA....NU MOR PINA NU VIZITEZ TOKYO, JAPONIA... iak asha.... DA PLANU' CEL MAI IMPORTANT, K MULTE ALTELE DIN NOI,DE ALTFEL... TO GO FAAAR AWAY FROM MOLDOVA....CIT MAI DEPARTE..CU ATIT MAI BINE.. :ochelari: :bye icon: | |
| | | Lynn
Mesaje : 420 Data de înscriere : 11/05/2008 Varsta : 33 Localizare : It's secret
| Subiect: Re: ce planuri de viitor aveti? Lun Iun 16, 2008 1:21 pm | |
| .......ok.......arigatou pentru sfat....da eu deja am invatat la scoala muzicala cinci ani jumate da am lepadat pianu cu 3 ani in urma ca.......ma enervam si nu reuseam cu schoala, cursuri si toate astea ...... de la iceput mi-a placut foarte mult.......da dupa acea am inceput sa il urasc si 3 ani nu mam atins nici macar cu o cirpa sa sterg prafu................da dupa ce am inceput sa ascult JRock mam decis sa-mi amintesc pianu si sa invat si chitara ............. ....si inca un plan pentru viitor: sa fac un solo dublu la chitara cu Aoi sau Uruha ....ca imi place foarte mult cum cinta ei impreuna la chitara.........si sunt deacord cu tine: AWAY FROM MOLDOVA....CIT MAI DEPARTE..CU ATIT MAI BINE.. | |
| | | happy_berry Admin
Mesaje : 298 Data de înscriere : 03/05/2008 Varsta : 31 Localizare : in pat k uruha;))
| Subiect: Re: ce planuri de viitor aveti? Mar Iun 17, 2008 3:01 am | |
| of,da ce vreau eu... nr 1: sa plek in japonia kiar dak stiu k nu e posibil; sami fak o trupa shi sa am computator akasa;)) nr 2: sa invatz bine japoneza(nu akasa,la cursuri) si sa fregventez scoala de tobe;sa plek k studiul in Romania si sa gasesk oameni cool pe akolo... ps:urask moldova k toate ajunsurile si neajunsurile ei...macar sa traiesk in Romania numa sa nu ramin in rapanu ista... | |
| | | Akaete Admin
Mesaje : 1575 Data de înscriere : 23/05/2008 Localizare : Somewhere in imaginary world...
| Subiect: Re: ce planuri de viitor aveti? Mar Iun 17, 2008 7:09 am | |
| off: itzi zik,dak gasesc(dar e putin probabil...)...de chitara,nu m-am exprimat cum am vrut la scoala nu vreu nici eu,profesor individual prefer...care sa aiba rabdare cu mine shi cu chitara electrica,koz...electrica imi vor lua parintzii,nu pot cere shi acustica shi electrica...asa k it's going to be hard,but...that's life...am sa invatz eu cumva... Well...nu mi-as putea spune vreodata ca nu mor pana nu vad o trupa live koz...trupa se poate destrama oricand O_o,shi pana dovedesc eu sa am ocazia sa-i vad ei se pot despartzi(fuck this world) shi nu'i mai vad eu...iar p/u k eu fizik shi psihic nu pot sa-mi incalc o promisiune facuta mie,mai bn nu ma gandesc la asa ceva...as vrea eu sa am optimismul vostru T_T...acelasi lucru cutrupa visual kei...e kinda imposible din mai multe motive...shi cel mai important e k nu suntem noi japonezi(nu avem noi acest noroc)XDDDD...singura shansa e sa strangi cativa fanatici shi sa faci ceva de genu' cinema bizarre(nu muzica lor,doamne fereste!!!)...looku shi cunostintzele in japoneza(dak vrei sa cantzi in ea) visual kei obligatoriu XD...shi problema ii k in visual kei is mai multzi baietzi shi rareori fete(avand in vedere k shi Tommy Heavenly6,desi canta J-Rock,nu adopta Visual Kei...el fiind facut p/u a shoka ascultatorul prin look,ea face doar muzica...shi fete in genere nu am vazut O_o.In Maximum the Hormone este o tipa,dar ei nu adopta visual kei,so...sad story...),dar asta cred k ii reparabil atata timp kat nu esti impotriva de a arata ca un baiat...dar true visul kei band...sorry...nu cred k se poate...sorry again... Japonia...ehhhh....din nou:cat as vrea sa am optimismul asta...chestia ii k in Japonia viatza nui chiar atat de usoara...Una e chestia cu stilurile aparent foarte frecvente shi freakish life cu visual kei and stuff...dar Japonia ii destul de sofisticata...in plus,ft poluata...dak vrei sa traiesti in Tokyo shi nu esti o fireadaptabila ii vai de tine...zgomotul masinilor te kinda omoara XD...asta'i ink o chestie... In plus,stiu cateva persoane care s-au mutat in alte tzari shi...nimeni nu zice k pe acolo le e mai bn...cel mai bn e acasa...(Romania...oh my fuckin' god...in romania e la fel{,poate nu chiar la fel,dar totusi...}de rau ca aici...)...inchipuitziva k va ducetzi in alta tzara,unde nu cunoastetzi pe nimeni,unde strainii se poarta cu voi ca cu niste straini...e greu de tot ...daca cinstit,nici eu nu multzumita deloc de Moldova,dar totusi...pot sa fie la noi tzarani,gopnishi tatzi etc,dar stitzi k tatzide la tzarani am provenit(scuzati-mi modul grosolan de a ma exprima acum) shi...nu totul e asa de nice and sweet cum pare...fua fua,huh?Inchipuitziva ca va ducetzi voi in Japonia(oke,Lynn,u ehti o exceptie) cu dictionarul pe care il avetzi,fara traducator fara nimic...iar acolo doar kanji vedetzi,nu altceva...p/u k inscriptiile engleze nu sunt chiar asa de dese...shi dak va shi mutatzi acolo(O_o)Va obisnuiti desigur,dar primile luni cred k vi s-ar parea ceva de genul "Okaeri!Jigoku desu!"... Dupa cum am mai zis,as vrea safiu shi eu asa optimista O_o Cateva planuri pe care nu le-am scris: -Vreau a opta s-o termin eminenta sau macar proeminenta...7 nu am voie sa primesc,nu-mi permit shi gata... -Nu renuntz la ideea de a avea pierce,chiar dak se av realizapeste vreo 2 ani...mama crede k e prea agresiv shi nu e deloc frumos(fuck her) so tre sa astept putzin... -Vreau sa cunosc persoane pe care chiar sa le pot socoti prieteni...vreau sa cunosc oameni cu gusturi asemanatoare cu ale mele in genere... -Nu renuntz nici la suvitzele blonde...chiar daca imi va distruge parul.I don't care... -Vreau sa ma perfectionez la desen...vreausainvatz umbrele cum se fac calumea shi sa-l desenez normal pe Soubi(azi incep...pun Loveless p DVD shi il desenez dp ecran...) -Vreau sa-mi fac odata situ meu chiardak forumul e demuuult terminat... btw,lovinaoi...dak vrei satzi faci ceva a la miku itzi trebuie vreo 549365 de produse p/u par ) asa k mai bn fa ceva simplu caresa stea asa cum este...ca la Bou de ex O_o...adik breton luuuung care sa fie pe un ochi shi par drept...parerea mea...sau cevaharajuku,breton "intreit"(facutdin 3 partzi groase) ca la ei...sfatul meu...p/u k cei ce adopta visual kei...stelistii le fac coafurile,nu eishi dak vrei ceva greu,tzepos shi ridicat,va trebui in fiecare zisa te folosesti de fixative,creme,etc O_o Si pls nu saritzi in capu' meu p/u cele spuse,edoar parerea mea ^_^ | |
| | | lovinaoi
| Subiect: waaaaa Mier Iun 18, 2008 2:36 am | |
| asha.... 1. lynn dou itamashite pt sfat.. .. yo prosta chiar si cu jrock nu ma pot apuk k lumea de pian.. chiar shi cu piesa cassis,,,am notele da e asha grea k nu ma pot apuca de ea... da vreau so cint la exam la anu...sper sami poarte noroc gazette... cit despre solo tau cu aoi sau uruha ...e super tare..... ash vrea shi yo sa fak un duel ,,numa k duel pt voce..cu ruki.... .... cit despre romania shi moldova.... in orice tzara gaseshti shi oameni k lumea,shi oameni nu prea k lumea.. da sa recunoastem k in moldova gaseshti mai NEcalumea.... in comparatie cu restu tzarilor unde gaseshti macar mai multi oameni normali decit la noi.. la noi ei sunt in minoritate...... iaka akaete,,,, eshti asha de REALISTA...... mie imi place sa visez... tzie ,nu? intii de toate...succes la invatatu la ghitara.... sper satzi plak..k dak are satzi plak,are satzi iasa totu cikipiki... da in privinta destramarea trupelor... eus optimista... shi am incredere k nu se vor destrama.. iar k nu mor pina nui vad live.... e o expresie prin care ma oblig sai vad..... ,,,, vezi tu..yo sper k am sai vad mai curind de 30 ani.. .... dar am yo o chestie importanta legata de promisiuni.,,imi place sa scot promisiuni de la oameni,astfel ei fiind obligati sashi respecte promisiunile.. iar dak miam promis yo mie insumi asta....pai o sa trebuiask sa se implineask.... asha cred acu..mai vedem peste citiva ani,cum va fi situatia.... cit despre trupa visual kei.... hai k la un moment oare care asta e plan aproape orealizabil.. cum ai zis singura..din simplu motiv k nu suntem japoneze... da yo cred k mai ales publicu japonez,nar accepta o trupa visual kei care consista din membri ce nu sunt japonezi..asha cred yo..sper sa nam dreptate.... dar totushi cred k e provocare sa faci o trupa visual kei de fete.. yo cred k dak e gindit bine proiectu,,poate avea maaare succes.... dak e ceva original..shi se deosebeshte de restu trupelor..dar mai ales kas fete.... interesant dak ai face opusu la tot ce propune visual kei.... ce va eshi? ...in orice caz precis nu va mai fi visual kei.... dar shtii... iak neam gasit la ce sa ma gindesc.. cum ar arata o trupa de fete visual kei?? voi ce credeti?? cum ar arata? shi despre japonia.... yo personal nu mash apuca sa ma duk intro tzara k japonia,fara sa shtiu limba... k nu ma conduc yo numa prin engleza in orice tzara.... cind oi invatza japoneza ,va veni shi rindu Japoniei.... :ochelari: shi klar k e mult mai sigur cind te duci intro tzara unde shtii ce te va ashtepta..adik cit de cit suport..... doar k vezi.. cum itzi faci fatza intro societate..asha te accepta ei...shi asha parere ishi fak despre tine...... intelegi... k dear fi un nr restrins de tzarani shi oameni cu mentalitatea intoarsa in veacuri... nar fi nici o problema...oricunde gaseshti de ashtea.. da la noi majoritatea is de ashtea.. shi dami voie satzi spun,k la sigur va veni vremea ,cind moldova ishi va schimba mentalitatea... va fi mai ,hai sa zicem,europeana..... nefiind comunista..caci astea conteaza mult..... atunci se vor schimba orizonturile... shi nu se va mai atrage atentia la cum arati ,ce faci,cine eshti...DEACUI ESHTI.... shtii cum e la noi... dealu baba marioara.. de dupa colt..etc etc etc.... cind va veni asha vreme ... nu va fi problema de trait..dar atita timp cit in moldova ramin shi sunt putini oameni ce accepta orice... yo is decisa sa plec de aicea.... om proveni noi din tzarani....dar logic gindind toata populatia pamintului provine de la tzarani..deci nu prea face sens, de unde provenim ,asta nu are acu importanta,.,,important cum te manifeshti, shi cum te prezinti shi cine eshti acu.... asta e cartea de vizita.. iar k sunt oameni kare sunt gata sa bata pe altii ,din simplu motiv k nus k ei..asta nu e normal.in asha tzara yo nu vreau sa traesc..nush cum voi.,..dar yo zik -nu.. shi kiar imi pare rau de tzara asta.... da citiva oameni nu pot schimba nimik,,, aaa shi trecind de la subiectu asta pesismist.... ce fel de site vrei satzi faci akaete? despre ce? shi by the way.. nime nutzi sare in cap.... eu accept foarte bine parerea ta..shi ma bucur k tzeo zici.. imi face placere.. cit despre freza... hehe .mie numi trebuie atitea produse... mie imi trebuie un stilist sa umble mereu cu mine...sau macar sami aranjeze parun fiecare dim... k la asha freze k in visual kei... e really hard de intretinnut....:)shtiu.... da am un stilist foarte bun..shi nush poate el imi va propune ceva.. cit despre bou... hehe..paru meu mai are mult de crescut pina la asha lungime.. deci precis am sami fak ceva klasna dintrinsu... da asta la sfirsitu verii...amul mai las sa kreask.. by the way.. am de gind sa fak un topic, in japanese lifestyle,..cu hairstylurile lor.. shi asha k dak vrei sa postati poze... .. shi mai discutam despre asta shi de freza ... ce am aflat mai ieri.. k e de dorit pt o freza japoneza... sa se faca indreptare chimica.. k dak se tzine paru mereu de indreptat cu placa.. mai mult rau se face la par.... deci indreptarea chimica e cea mai buna..... sounds good.. un an intreg cu paru drept...far placa... voi ce ziceti? :ochelari: :hy voi nushtiti pe unde se face indreptare shimica k lumea? there: | |
| | | Akaete Admin
| Subiect: Re: ce planuri de viitor aveti? Joi Iun 19, 2008 10:47 am | |
| Etou...cu mare fericire n-as fi eu realista...m-au impus circumstantzele,nu e vina mea ...Ar fi nice sa pot visa shi apoi sa nu ma doara faptul k visele nu se chiar indeplinesc...ar fi nice...dar,din pacate,e imposibil,so,prefer sa nu visez shi sa nu imi para apoi rau ca sunt doar vise Pai...de Bou...in Snow Scene din cate stim are parul pana la umeri...de fapt mai scurt O_o asa k problema nu se pune .Am adus exemplul lui p/u k p/u asta n-ai avea nevoie de atata munca la par O_o. Siteul...cu anime desigur O_o .Nu e doar un forum,e un site,cu media,cu downloaduri,cu tot...de fapt m-a inspirat un fansite cu an cafe demult descoperit,shi caut acum o chestie p care nu o gasesc,shi de aia nu-l pot face ca lumea>_<.Forumul e deja demult terminat,de site trebuie sa ami fac -__-... Eu de ex is ondulata(de fapt paru' meu) de la natura shi in viatza cu placa nu l-am indreptat p/u k ink tzin la el O_O plaac ii taaaare raufacatoare.De indreptare chimica...nu credezi k ar fi ami bn sa ne multzumim cu ce avem?Ar fi nice desigur un an intreg cu paru drept,but...cred k indreptarea asta chimica dauneaza mult O_o | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce planuri de viitor aveti? | |
| |
| | | | ce planuri de viitor aveti? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|